top of page
IMG_2114.JPG

Social media beheer

Heb jij weinig tijd om je social media bij te houden of heb je geen idee wat je aan het doen bent? Dan help ik je hier graag bij! Samen maken we een plan en bekijken we waar jij hulp bij kunt gebruiken op jouw social media kanalen de zichtbaarheid te geven die ze verdienen. Ik help je bij het bedenken, maken, posten en reageren.

Social media beheer pakket: Diensten

Loop jij tegen deze punten aan?

Ben jij een startende gemotiveerde onderneemster vol energie maar haal jij geen energie uit je social media en herken jij de volgende punten?

- Je hebt geen idee hoe social Media werkt en hebt het gevoel dat je maar "wat" aan het doen bent...

- Je maakt wel een planning maar houd je er vervolgens niet (goed) aan...

- Je wilt heel graag goeie content en bedenkt de gaafste ideeën, maar de uitvoering gaat alleen minder en daar baal je van...

- Je wilt je bereik laten groeien en een mooie feed achterlaten, maar weet totaal niet hoe je je doelgroep online kan bereiken...

Hoe fijn zou het zijn als je de bovenstaande dingen los kunt laten en je niet meer druk hoeft te maken over social media. Ik help je graag met het overnemen van je social media. Ik help je met de gehele planning, content creatie, posten en onderhoud de interactie met je volgers.

Social media beheer pakket: Lijst

Wat krijg je in het 3 maanden traject:

Kennis maken

1 intake gesprek waarbij we elkaar leren kennen en de social media inzet bespreken.

hashtag onderzoek

Kom maar op met die #hashtags! Ik zoek uit welke hashtags het beste bij jouw bedrijf passen en pas deze bij elke post aan.

3 posts per week ( max 3 kanalen)

Om de 2 dagen komt er een post online op een vast tijdstip.

Story en reels ideeën

Een uitgebreide lijst met story en reels ideeën die passen bij jou en je bedrijf.

Customer service

Actief aanwezig zijn op je socials en de interactie aangaan met je volgers. Ik beantwoord dagelijks alle comments en privé berichtjes. Bij specifieke vragen, ga ik deze uiteraard bij je na.

3-wekelijkse evaluatie en tussentijds online contact

Elke 3 weken bespreken we in een half uur hoe de socials ervoor staan en wat er op de planning staat. Tussendoor houden we contact via Whatsapp!

Voor € 350,- p.m. exclusief btw* help ik met het beheren van jouw social media kanalen!

Social media beheer pakket: Lijst

Voor vragen of meer informatie, neem contact op via het contact formulier of mail rechtstreeks naar info@socialsbydo.nl, ik sta je graag te woord.

Social media beheer pakket: Tekst
bottom of page